{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.935 visninger | Oprettet:

Endelig pladespiller {{forumTopicSubject}}

Så er det i dag min Pro-Ject Debut III ankommer. Nu bliver jeg endelig pladespillerejer, og kan begynde at høre noget af det der står hjemme i reolen.

Jeg er dog lidt på bar bund med hensyn til hvor den skal placeres, for det er ikke lykkedes mig at få fat i den hylde jeg godt ville have til den. Og så mangler jeg også lidt kabler, men mon ikke de kommer inden for meget kort tid.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Endelig pladespiller
  • #1   27. mar 2007 Det må jo komme an på en prøve smiley Men jeg ser helt sikkert frem til at skulle ligge Gasolin på pladespilleren og lade tonerne flyde ud i stuen.

  • #2   27. mar 2007 Rabalderstræde forever er smidt på. Opdatering og billeder følger senere. Har ikke tid til at sidde her og skrive smiley

  • #3   27. mar 2007 Så er der blevet lyttet og taget nogle billeder, men billederne må vente til i morgen.

    Lyden er selvfølgelig helt anderledes end cd. Meget mere varm og blød i kanten. Ganske rart med lidt variation smiley

    Og nålen er en Audio Technica K1 (Mener jeg) Ikke noget at råbe højt hurra for, men den er fin til mit behov. RIAA'en kan dog også tage MC, så der er rig mulighed for at skifte til andre PU's.


  • #4   28. mar 2007 Så fik jeg taget lidt billeder at pladespilleren og generelt opdateret billederne på min profil smiley

  • #5   29. mar 2007 Nu har jeg ikke så meget andet at sammenligne med, men jeg synes at det lyder godt. Det kan selvfølgelig godt være pga. manglende referencer (Har man aldrig kendt bedre er man nem at stille tilfreds smiley men jeg er godt tilfreds med den.

    Kameraet gør det også rigtig godt. Der er naturligvis meget at vinde med et bedre objektiv, men min egen teknik kan også forbedres kraftigt smiley

    Jeg vil prøve at huske at kigge efter Silje, når jeg begynder at lede efter nye plader, men det første jeg skal have klaret, er at rense nogle af de plader jeg allerede har. En del af dem har stået i en kælder i adskillige år og er blevet godt støvede. Hvordan renser jeg dem bedst, uden at de tager skade?


  • #6   29. mar 2007 Jeg giver bare pladerne en tur i køkkenet, selvom det kommer til at tage noget tid. Er lige nærig nok til at bruge penge på en pladevasker, når jeg ikke har afskillige 100 plader.

Kommentér på:
Endelig pladespiller

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce